Jesajarol Qumran
KLY Database
 

in Nederland en België
 

 

 

WAT IS RSS?  
 

Direct aanmelden voor RSS? Klik op het ikoon:   RSS icoon
of meld aan via Google: Add to Google

 

terug-button  RSS feeds zijn korte overzichten van nieuws, die automatisch bijgewerkt worden wanneer er in het nieuws op de site iets verandert. De nieuwsgegevens worden door de webmaster toegevoegd, er valt dus geen bericht te verwachten als er een punt of een komma op de website is toegevoegd.

In uw RSS-lezer kunt u een interessante toevoeging op de website direct zien zodat u niet tevergeefs een site hoeft te bezoeken. RSS levert een soort bookmarks die niet statisch zijn maar door de browser up-to-date gehouden worden, en van nieuwe sublinks worden voorzien zodra aan een site een nieuwsbericht is toegevoegd.

Veel mailprogramma's bieden tegenwoordig de mogelijkheid direct RSS feeds te ontvangen (o.a. Apple's Mail). Het voordeel hiervan is dat een RSS-feed vrijwel onmiddellijk na plaatsing automatisch in uw mailbox verschijnt.

Daarnaast kunt u RSS feeds lezen in diverse browsers. U kunt voor Windows gebruik maken van de internetbrowsers Explorer 7 en hoger, en Avant (browser gebaseerd op Internet Explorer 6, met extra uitbreidingen zoals RSS) voor Windows, Mac OS X en Linux, van Firefox 2.0 en hoger en Opera 9 en hoger, voor Mac ook van Safari 2.0 en hoger en iCab 3.0 en hoger, die allen een ingebouwde RSS lezer hebben, of u kunt u aanmelden bij Feedo.nl (via alle systemen en browsers, werkt via de site van feedo.nl) dan wel een RSS lezer downloaden op een van de volgende sites:
Windows: Omea Reader, FeedReader, RSSReader
Mac OS X: Vienna, NewsLife
Linux:
Straw
In een browser die RSS ondersteunt kunt u het RSS icoon onderaan deze pagina aanklikken en als het goed is wijst het zich dan vanzelf, in een losse RSS reader kunt u het adres van de pagina (http://www.otw-site.eu/otw-rssfeed.xml) toevoegen aan de RSS lezer.

 

Aanmelden voor RSS: Klik op het ikoon:   RSS icoon
of meld aan via Google: Add to Google

 

 

 

 
 

Biblia SacraRembrandt's moeder leest de BijbelAntwerpse PolyglotSefer Or ZaruaAfb. Sarcofaag van Panehsy
 
       
  Webmaster:
Robin ten Hoopen
 
© 2007 - 2017, Het Oudtestamentisch Werkgezelschap  
(laatste bewerking: 11 maart 2017)